Lediga tjänster

Revisor

Carlstedt & Lindh AB är en revisionsbyrå. Företaget arbetar i huvudsak med små och medelstora företag vilket innebär att vi utöver revision även hjälper till med upprättande av bokslut, deklarationer och konsultationer inom redovisning, ekonomi och skatt.

Vi söker dig som arbetat två till tre år eller längre med revision och därtill relaterad rådgivning och nu vill ha eget kundansvar. Du är även motiverad av att fungera som revisionsansvarig mellan påskrivande revisor och revisorsassistent. Du är auktoriserad/godkänd revisor alternativt har för avsikt att bli kvalificerad revisor inom några år.
  
Du är van vid att självständigt utföra revisionsuppdrag men har även kunskap att upprätta bokslut, årsredovisningar och inkomstdeklarationer. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Vi söker en trevlig person med hög social kompetens som vill lära sig nytt men som också gärna delar med sig av sina kunskaper. Vi söker engagemang och en positiv inställning som också sprider sig till våra kunder. Givetvis är det också viktigt att vara strukturerad och noggrann. Vi ser helst att sökande bor i Södertälje eller dess närhet.
  
Ansökan
Har du frågor är du välkommen att kontakta Maria Carlstedt 0709-980621.
 
Är du intresserad av att jobba hos oss, vänligen skicka personligt brev och CV till
info@carlstedtlindh.se.