Lediga tjänster

Lediga tjänster

Revisor

Vi söker dig som arbetat ett till tre år eller längre med revision och därtill relaterad rådgivning. Du har för avsikt att bli kvalificerad revisor inom några år men är även motiverad av att fungera som revisionsansvarig mellan påskrivande revisor och revisorsassistent.

Du är van vid att självständigt utföra revisionsuppdrag.  Har du även kunskap att upprätta bokslut, årsredovisningar och inkomstdeklarationer så är det en fördel. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Vi söker en trevlig person med hög social kompetens som vill lära sig nytt men som också gärna delar med sig av sina kunskaper. Vi söker engagemang och en positiv inställning som också sprider sig till våra kunder. Givetvis är det också viktigt att vara strukturerad och noggrann. Vi ser helst att sökande bor i Södertälje eller dess närhet.

Kvalificerad redovisningskonsult

Du arbetar idag med redovisning och bokslut men vill ta steget vidare och växla bokslut med revision och få en djupare kunskap inom juridik och redovisning.

Dina arbetsuppgifter kommer vara att

  • Upprätta bokslut
  • Löpande avstämningsarbete ute hos kundföretag
  • Deklarationer för företag och privatpersoner
  • Behjälplig med revisionsarbete

Bakgrund
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Vi söker en trevlig person med hög social kompetens som vill lära sig nytt men som också gärna delar med sig av sina kunskaper. Vi söker engagemang och en positiv inställning som också sprider sig till våra kunder. Givetvis är det också viktigt att vara strukturerad och noggrann.

Vi ser helst att sökande bor i Södertälje eller dess närhet.

Ansökan
Har du frågor om tjänsterna är du välkommen att kontakta
Maria Carlstedt tel. 0709-98 06 21.
Är du intresserad av att söka någon av tjänsterna, vänligen skicka personligt brev och cv till maria@carlstedtlindh.se.